Koulutuskokeilu Aitoossa

Voit tutustua oppilaitokseemme ja opiskeluun meillä koulutuskokeilussa ennen opiskelemaan hakemista.

Koulutuskokeilu Aitoossa on yleensä kolmen päivän mittainen jakso, jonka aikana pääset tutustumaan opiskeluun Aitoon koulutuskeskuksessa ja asumiseen asuntolassamme. Järjestämme koulutuskokeiluja Aitoon toimipisteessämme syyskuusta maaliskuuhun.

Maanantaista keskiviikkoon tai keskiviikosta perjantaihin kestävän koulutuskokeilun hinta on 70 euroa. Hintaan sisältyy opetus ryhmässä, majoitus opiskelija-asuntolassa, vapaa-ajantoiminta ja ruokailut.

Lisätietoa koulutuskokeilusta antaa Pia Suhonen (p. 0400 660 498 / koulutuskokeilu@aikk.fi).

Varaa paikkasi koulutuskokeiluun

Kun haluat koulutuskokeiluun Aitoon koulutuskeskuksen Aitoon toimipaikkaan, voit ottaa tai opettajasi voi ottaa yhteyttä Pia Suhoseen (p. 0400 660 498 / koulutuskokeilu@aikk.fi).

Kun koulutuskokeilusta on sovittu Pian kanssa, tarvitsemme tietoa sinusta ja tuen tarpeistasi. Tätä varten sinun pitää täyttää esitietolomake huoltajasi tai muun yhteyshenkilösi kanssa. Tulostettava lomake avautuu painikkeesta, joka löytyy tämän tekstin alapuolelta.

Opettajasi täyttää Wilma-järjestelmässämme sähköisen ilmoittaumislomakkeen ja liittää siihen kotona täytetyn esitietolomakkeen.  Sähköinen ilmoittautumislomake avautuu alla olevista painikkeista.

Kaikki esitiedot pitää toimittaa meille kaksi viikkoa ennen koulutuskokeilun alkamista.