Kumppanuudet

Työelämän yhteistyökumppanimme ovat tärkeitä opiskelijan osaamisen hankkimista tukevia sidosryhmiämme. Kumppanuudet edistävät opiskelijoiden monipuolisia työelämänpolkuja ja sopivan työpaikan löytymistä opintojen päätyttyä.

Työpaikalla yhteistyö kanssamme edistää monimuotoisuutta ja vahvistaa osaamista erityistä tukea tarvitsevien työntekijöiden kanssa toimimisessa. Yhdessä toimimalla voimme räätälöidä sopivia työtehtäviä opiskelijoillemme ja kouluttaa työpaikoille osaavia ja motivoituneita työntekijöitä räätälöityihin työtehtäviin.

Työelämäyhteistyötä tehdään paikallisten yritysten kanssa Pälkäneellä ja Tampereella sekä opiskelijoiden kotikuntien yritysten kanssa. Opintojen aikana työelämässä oppimista toteutetaan koulutussopimuksilla yleensä opiskelijoiden kotipaikkakuntien työpaikoilla. Tavoitteena on löytää opiskelijalle sopiva työpaikka ja työllistyä opintojen jälkeen.

Teemme yhteistyötä myös kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Kumppanuuksiemme tavoitteena on myös lisätä opiskelijoiden osallisuutta, vahvistaa yhdenvertaisuutta ja vaikuttaa asenteisiin yhteiskunnassa. Toimimalla ja näkymällä työelämässä, paikallisyhteisössä ja koko yhteiskunnassa edistämme näitä tavoitteita.