Etsimme osaavia henkilökohtaisia avustajia TELMA-koulutuksessa opiskeleville opiskelijoille Tampereelle Hervantaan ja Pälkäneelle Aitooseen.

Opiskelijamme ovat vaativan erityisen tuen opiskelijoita. Henkilökohtaisen avustajan tehtävänä on ohjata opiskelijaa opinnoissa ja arjen toimissa. Opiskelijoiden tuen tarve on yksilöllistä, ja tekeminen on hyvin käytännönläheistä.

TELMA-koulutus on työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaa koulutusta, jossa opiskelijat harjoittelevat tärkeitä arjen taitoja ja yhteiskunnassa toimimista. TELMA-koulutuksessa opiskellaan kunkin opiskelijan henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti. Opiskelu tapahtuu pienryhmissä.

Etsimme työhön henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita hoiva- ja ohjaustyöstä vaativan erityisen tuen tarpeessa olevien nuorten parissa. Toivomme, että henkilökohtainen avustaja työskentelee positiivisella otteella opiskelijoidemme oppimisen ja hyvinvoinnin tukena ja toimii hyvässä yhteistyössä muun ohjaustiimin kanssa. Tarjoamme mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä moniammatillisessa työyhteisössä.

Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisen avustajan työstä, ota pikaisesti yhteyttä hallintojohtaja Marita Sarkolaan (puh. 040 5890 989 / s-posti: marita.sarkola@aikk.fi).