Kestävän kehityksen teemaviikot

Viikoilla 48 ja 49 teemanamme on jälleen kestävä kehitys ja erityisesti kulttuurinen kestävyys. Ohjelmassa on muun muassa kirpputori sekä yhteinen kulttuuripäivä.

Kulttuuripäivä

Keskiviikkona 30.11. vietämme Aitoossa kulttuuripäivää, jonka teemoja ovat ruokakulttuuri ja magia. Päivän ohjelmassa on buffet-lounas sekä taikuri Kristian Backmanin esitys.

Avoimet ovet Tampereen toimipaikassamme Hervannassa

Esittelemme toimintaamme ja opiskelua Aitoon koulutuskeskuksessa avoimien ovien päivänä 7. helmikuuta Tampereen toimipaikassamme Hervannassa. Ovet ovat avoinna kello 12:30 - 17:00 osoitteessa Sinitaival 6 (Hermia). Ryhmiltä toivomme ilmoittautumista opinto-ohjaaja Taina Toivettulalle (p. 050 5630 090 / etunimi.sukunimi@aikk.fi)

Kotijoukkojen ilta verkossa

Kotijoukkojen ilta Teamsin kautta keskiviikkona 22.2. kello 18 alkaen. Kotijoukkojen ilta on tarkoitettu opiskelijoiden kotiväelle ja muille yhteyshenkilöille. Illan yhteinen teema (klo 18.00-18.30) on opiskelijoidemme hyvinvoinnin tukeminen. Esittelemme muun muassa oppilaitoksemme hyvinvointihankkeita. Kello 18.30 ammatillisten ryhmien ja TUVA-opiskelijoiden kotijoukoille on tarjolla tietoa työelämästä otsikolla: Täältä tullaan työelämä. TELMA -ryhmillä on omat tapaamiset, joihin saa linkin […]

Aitoo-festarit

Aitoo-festareita vietetään opiskelijoiden, viime vuonna valmistuneiden opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken keskiviikkona 24.5. Esiintymään saapuu Jesse Kaikuranta.

Aitoon Emäntäkoulu Oy:n yhtiökokous

Aitoon Emäntäkoulu Oy:n yhtiökokous pidetään Lyylintuvalla Aitoon koulutuskeskuksella maanantaina 5.6. kello 10.30 alkaen. Valtakirjojen tarkastus alkaa kello 10. Yhtiökokouskutsut on lähetetty osakkaille.  

Kotijoukkojen päivä

Aitoon toimipaikassa majoittuminen klo 9-15 ja mahdolliset HOKS-keskustelut erikseen sovittavana ajankohtana. Lounastarjoilu klo 10.30-12. Lukuvuosi-info klo 12. Ei linja-autokuljetuksia! Tampereen toimipaikassa HOKS-keskustelut erikseen sovittavana ajankohtana.

Lähiopiskelu alkaa

Aitoon toimipaikassa lounas klo 11-12. Oppitunnit alkavat klo 12. Linja-autokuljetukset Tampereelta, Hämeenlinnasta ja Pälkäneeltä. Tampereen toimipaikassa koulu alkaa klo 8.30.